2009. április 25., szombat

4 hét

Még pontosan ennyi az itt tölthető időm száma. 4 hét múlva ilyenkor már a reptéren leszek, 19 :25 perckor pedig Budapesten. Úgy tervezem, hogy az utolsó szombat reggelemet is azon a csodás bolhapiacon fogom átélni, ahol ma reggel. Annyi jó karaktert lát ott az ember, pillanatokat, hogy kinek mi tetszik meg, nameghát mesés tárgyakat. Ma találkoztam egy nénivel, aki 20 éve mini parfümöket gyűjt és 10 percig csak a Chanel - ről áradoztunk. Ajánlottam, hogy menjen moziba majd. A Chanel -ből az összes minikiadása megvolt, valamint volt egy üvege az N5 -ös, vagyis a legelső szériás modellből. Természetesen nem tudtam tőle eljönni egy mini Chanel nélkül.

Nagyon várom már a négy hét múlvát, ugyanakkor kicsit félek is a visszazökkenéstől. Hogy rázkódós-e az egész, vagy puffanós, csattanós, vagy csak olyan mint amikor az ember az órát visszatekeri.
Tegnap elhatároztuk a mi kis csapatunkkal, hogy meg kell kóstoljuk az igazi belga kaját. Kinéztünk egy rendkívül barátságos áron ételeket kínáló éttermet..és majdhogynem mindenki valami olyan valamit rendelt, amiről fogalmunk sem volt hogy micsoda. Mondhatni hatalmas zsákbamacska volt az egész. A legszerencsésebbek közé az olasz Veraval mi tartoztunk, ketten ugyanis egy óriásiadag csirkemellett kaptunk, finoman megpirítva, sajtszószban úszva, salátával, kis húsgolyókkal, valamint egy nagy adag sültkrumplival..de volt akinek a malacporc, volt akinek a kagylótál adatott. Az étterem gyönyörű volt, a mellettünk lévő pub-ban egy zongorista ült a nyitott kirakatban, behallatszott az utca zaja...most már teli van Brüsszel minden este, ahová csak ki lehet ülni, oda kiülnek és sörözgetnek, beszélgetnek, nevetnek az emberek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése