2009. április 18., szombat

A vicces pincér

Ma megérkezett anya, akit a Gare du Nord-nál vártam reggel, az éjszakát a buszon töltötte jópár szociológiai tanulmányt érdemlő utas társaságában, de fáradtságnak nyomát még este sem láttam rajta ! Reggeli után egyből utnakindultunk ! Rengeteget sétáltunk, vettünk kimérve olivabogyót, friss kakukkfüveset ! ettünk kihagyhatatlan sültkrumplit, és természetesen ittunk Kriek-et.
Hát itt ismertük meg az eddigi legviccesebb pincért...merthogy már Iwannal is megállapítottuk, hogy minden pincér nagy karakter. Tényleg van bennük valami rokonyszenves, léptük szökkenő, arcukon mosoly csillan, 10-ből 7 még dúdol is valamit..de Ő, aki szerintem leginkább Antonio Banderasra emlékeztetett, és bármikor elénekelhette volna nekünk az Evita egy betétdalát, azzal indított, hogy a fotó amit készít rólunk 5 euróba fog kerülni. Mmm.
Mosolyogtunk..de aranyos. Ezután fogta a gépemet, és fordítva a szeméhez nyomta, a szempilláiról a lencsémre tevődö mikroporszemeket majd árverésen fogom "kikiáltani". És miután már tényleg hosszasan az arcunkra fagyott a mosoly, végül ezt a fotót készítette rólunk :

3 megjegyzés:

  1. nos, pincèrek Brusszelben ... hààt igen!
    èn mèg mindig a Zebra bevu kàvèzora (ahol talàlkàztunk)eskuszom ès az ott dolgozo kalapos fiura(:

    VálaszTörlés
  2. akkor nem úgy értette, hogy saját retinájának makroszkóp felwételét adja 5€-ért ? Csak miwel wégülis mégis a rendeltetészerü irányba keweredett a gép, ennek okán ezt elengedte.. ?

    VálaszTörlés
  3. Amekkora mozdulatokkal felkészült rá..könnyen lehet!

    VálaszTörlés